Hun droom, exclusieve T-shirts met hun eigen ontwerp.

En daar kwamen Sofie en Mark vol enthousiasme onze drukkerij binnen.

Na een leuk eerste telefoon gesprek en heeeeel veel vragen heb ik beiden uitgenodigd in onze drukkerij voor een kennismaking en een bakje koffie.
Zoveel vragen, dus dan maar gelijk de koe bij de horens vatten en alle mogelijkheden en textiel laten zien zodat Sofie haar goed passende T-shirt kan vinden van goede kwaliteit , voor dames en heren en net even wat anders dan al die andere standaard modellen. En Mark kreeg een rondleiding met alle soorten druktechnieken en inkten.

Sofie legt uit, we gaan het helemaal anders doen, kernwoorden:

– exclusief
– glamour
– kwaliteit
– hogere prijsklasse
– mooie snit


Goed als je al precies weet hoe je het gaat doen. Hun huiswerk hebben ze al goed gedaan. Mooie designs, daar was Mark al maanden mee bezig, en hij borrelt van de ideeën. Super tof om te zien, zo 2 jonge pretentieuze mensen, vol energie en de juiste spirit om iets exclusiefs neer te zetten. ” Ja, zegt Sofie, we hebben komende maand een fotoshoot met een Americaans model, De fotograaf en lokatie is allemaal geregeld nu alleen de kleding nog”.
Ai, bedacht ik mij, alles al in kannen en kruiken echter het daadwerkelijke product moet nog komen. Oh ja, zegt Sofie, we willen graag een fashion dames model van T-shirts met een mooie pasvorm en mooi vallende stof. Of zal ik dit in Turkije laten maken ?
Wat jij wilt leg ik haar uit. Er zijn hier zoveel mooie merken , materialen en modellen ik kan hier jullie logo in bedrukken in de nek, Deze zijn speciaal ontwikkeld voor het re-branden van eigen kleding. Waarom zou je het wiel weer uitvinden als deze er al is ? We zoeken samen een model en merk uit met de alle wensen van Sofie en gaan het een en ander als pasmaten bestellen.
Het komt goed verzeker ik haar, we gaan aan de slag en gaan voor Sofie en Mark kleding bedrukken. De bestanden zijn immers al per mail binnen gekomen dus we maken een start met een sample.

Bij onze vervolg afspraak komen ze vol spanning de drukkerij binnen. Het bedrukt exemplaar van hun ligt klaar en hun gezichten stralen als ze het bedrukte exemplaar bekijken. Mooie kwaliteit T-shirt en zeer mooie opdruk. We hebben gekozen voor digitaal druk omdat de oplage in eerste instantie klein zullen zijn en het een full color afbeelding is. Mooi groot op de voorzijde, precies zoals ze het voor ogen hadden. Super, hun fotoshoot kan starten.

Wil jij ook starten met een eigen kledingmerk, vraag geheel vrijblijvend een advies gesprek aan info 0653179422 of mail naar info@allesistebedrukken.nl
Of wil hier je graag alvast even een kijkje nemen in 1 van onze catalogi.