Over ons

Alles is te bedrukken..........
Ja het spreekt eigenlijk voor zich, maar misschien kunnen we het een en ander nader toelichten betreft de mogelijkheden van onze drukkerij.

Speciaal drukkerij van Loon is uitgegroeid tot een totaal leverancier voor alle reclamedoeleinden. Er is veel geinvesteerd in nieuwe machines op digitaal gebied. Alle technieken zijn in huis, wat redelijk uniek is in Nederland !
Door de aanschaf van digitale machines is het personaliseren en bedrukken van kleine aantallen of full color opdrukjes een betaalbare zaak geworden.
Relatiegeschenken of het bedrukken van bedrijfskleding wordt in grote aantallen gedrukt met tampondruk of zeefdruk dit zijn onze bestaande technieken dus zeer vertrouwd.
Om een extra accent te geven kan gekozen worden voor borduren of het gebruik van zeefdruk met special effect inkten. 


Op het gebied van het bedrukken van sportkleding hebben we veel ervaring en worden weer andere technieken toegepast, voor een goed advies of uitleg kunt u altijd terecht in onze drukkerij.
Heeft u eigen producten die u wilt laten bedrukken, ook dan bent u van harte welkom !

Technieken bij Speciaaldrukkerij: Zeefdruk - zeefdruktransfers - tampondruk - laseren - sublimatie - beletteren - flex - flock - borduren - digitaalprint op objecten - digitaalprint op textiel - borduren


Mooier kunnen we het wel maken ... en makkelijker !